Facebookon hirdetik az [www.onlinepenzkereses.net]-et. Gondoltam, hogy megnézem, hogy milyen átverés ez megint. Node látom, hogy jéé, milyen egyszerű sima matematika és ki lehet fosztani az online kaszinókat. Nosza neki letöltöttem a William Hill Casino szoftverét. Megadtam pár kamu adatot, egy ideiglenes nincsmail.hu e-mail címet, kiválasztottam a demo módot, ahol nem igazi, hanem csak virtuális pénzel bűvészkedhetünk. Oszt nosza neki, nekiálltam 2000 euros egyenleggel.

Amint a képen látszik a stratégia megjátszásával 20 perc alatt kerestem 114 eurot, ami nem is lenne rossz. Tényleg egyszerű, mondjuk a végére már nagyon unalmas volt, illetve eléggé kell figyelni, hogy mindig helyesen növeld a téteket. Ezután kicsit kezdett furcsa lenni, hogy miazhogy ez ennyire jó és egyszerű, de mégsem mindenki ezt csinnálja munka helyett, a kérdések amik felvetődtek bennem:
- Ha ez tényleg bejön, akkor miért nem tartja meg magának az infót, miért jó az, hogy mindenki tud majd róla és megszűnik a lehetőség.
- Miért fizet is még plána érte, hogy megszűnjön ez a lehetősége. Persze biztos már annyit keresett vele, hogy nincs szüksége több pénzre
- Miért kell elbújnia ennyire? Nyomtam egy whoist a domainra, de protected volt minden adata.
- Miért van kamu e-mail cím megadva az oldalon: info@gmail.com
- Miért ne tenne ez ellen bármit a kaszinó, ha tud róla.
- Azt miért nem írta le, hogy ha elfogadom a bónuszt, amit ő is helyesel, hogy milyen jó dolog a plusz 300 euro, akkor azt legalább 20x-san meg kell forgatnom a játékban, mielőtt bármit kivehetnék.
Ezek alapján én inkább azt sejtem, hogy a kaszinó érdeke az oldalt üzemeltetni, hogy minél többen vágjanak bele a könnyű gazdagság reményében, hisz 13-14.000 Ft nem lenne sok befektetés. De ha jön valaki és egy hozzászólásban meggyőz, hogy ez tényleg jó és működik, akkor tovább rulettezem majd!